\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
jiří prokeš  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////architect
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
// cv ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
\\ vision \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
// contact //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
\\ portfolio \\ _architecture\\ _design\\ _graphic\\ _drawings\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE MATERIAL RESEARCH CENTRE

MATERIAL RESEARCH CENTRE

Study of Material Research Centre on the premises of the Faculty of Chemical Technology of the University of Pardubice. The primary feature of the laboratory structure design is contrast to the austere buildings on the existing faculty premises and to the prefabricated blocks of flats in the close proximity. The flooding of concrete grey and right-angled mass gave rise to the playful concept of the precise scientific building. The circular mass shall evoke freshness and wittiness in a place where a large number of young people (university students) spend their time. The circle motif leaves imprints in the whole building. It is expressed on the building façade, in the form of capsules in the interior, in the way flower beds and walks are shaped, in the shape of the outdoor sitting place etc.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\